In a Meeting

FÅ MER PRODUKTIV PÅ DINA MÖTEN MED ETT FOCUSERAT OCH NÄRVARANDE TEAM

Yoga Group

Jag kan hjälpa dig och ditt team att förbättra det personliga välbefinnandet och få in mer närvaro och medvetenhet i alla aspekter av ert arbete.

Vad sägs om ett mindful morgonmöte? Eller en inspirerande workshop? Eller kanske yoga för kontoret?

För mindre grupper (upp till 8 pers) kan du boka ditt mindfulmöte @PilgrimsRest och njuta av lugnet i skogen, en bit mat och kanske till och med njuta av bastun och badtunnan?

Om det är smidigare för er kan jag också komma till din arbetsplats. (Sörmland / Stockholm).

Kontakta mig gärna så kan vi göra upp ett paket som passar perfekt på just din arbetsplats.

Då får vi se ... vad säger vetenskapen om detta?

Idag blir det alltmer känt och accepterat att meditation har många fördelar för både individen och på arbetsplatsen. Vetenskapliga bevis av effekterna med meditation växer dagligen.

 

Stressminskning: När man blir stressad frigörs stresshormonet Cortisol; detta i sin tur stör sömnen och ökar risk för depression, ångest, fluktuerande blodtryck och hjärndimma. Meditation hjälper till att minska stress, reglera sömn, kontrollera kortisolhormonet och främja frisättningen av glada hormoner så som endorfiner, dopamin och serotonin.

 

Förbättrad kreativitet: Att arbeta i vilket team som helst kräver att individer är extremt kreativa. Det kan handla om att samarbeta med teammedlemmar som tänker annorlunda än sig själv eller för att lösa de vardagliga problem som företaget är där för att lösa för sin klient. Meditation har bevisats av vetenskapen för att främja kreativitet.

 

Lugnar sinnet: När du mediterar regelbundet lär du dig att omdirigera din uppmärksamhet och kontrollera dina känslomässiga impulser. På det sättet hjälper det att lugna din själ och ditt sinne. Som följd ökar ditt fokus vilket ytterligare hjälper till att öka produktiviteten på jobbet.

 

Förbättrar självmedvetenhet: Att vara medveten om sig själv är faktiskt minst lika viktigt som att vara medveten om sin omgivningen. Meditation hjälper till att främja självmedvetenhet, vilket gör att man kan bli bättre på att känna och tolka kroppens signaler, känslor, tankar och allt som händer inuti.

 

Förbättrar relationer: Ett bra team är absolut nödvändigt för att uppnå enastående resultat. Meditation spelar en enorm roll för att möjliggöra bättre kommunikation och förståelse vilket förbättrar relationer mellan människor. Arbetsplatsmeditation förbättrar inte bara samspelet mellan teammedlemmar utan främjar också bättre teamengagemang och förbättrad mental hälsa för alla.